El passat dimecres 30 de novembre els alumnes de les aules de PA, PB i Verds van anar a Pujalt a fer una visita a l’Observatori.

En la visita ens van explicar diversos fenòmens relacionats amb l’Univers, com ara la rotació de la terra, com es produeixen els eclipsis, les diferents fases de la lluna, imatges de l’espai en directe, què són les galàxies, etc.

També ens van deixar observar el sol a través d’una projecció realitzada amb un telescopi i ens van explicar com mesuraven la intensitat del sol.

Finalment, per tal d’acabar la visita, ens van fer un seguit d’experiments. Ens van ensenyar com es formen els núvols, la neu, la pedra i com a través de plaques solar es produeix energia per fer moure un cotxe de joguina, encendre una bombeta o fins i tot, es pot fer funcionar una font d’aigua.

Els Verds van aprofitar per recórrer els carrerons estrets i costeruts de Pujalt així com van poder observar parts de l’antiga muralla. A més de descobrir les restes del seu castell, des d’on es pot admirar una esplèndida vista panoràmica.

img_2114 img_2112

Més imatges