Aquest matí hem rebut a l’Escola Àuria al Senyor Marc Castells, alcalde de la ciutat d’Igualada.

La visita de l’alcalde s’emmarca dins dels actes de celebració del 50é aniversari d’APINAS, on s’ha aprofitat per ensenyar-li el premi que vàrem rebre al Mobile World Congress a l’experiència més inclusiva de Catalunya i presentar-li la campanya de recollida de sang que farem a l’escola el proper dimarts 9 de maig de 15:30h a 20h.

L’alcalde a l’arribar a l’escola ha estat rebut pel president d’APINAS senyor Enric Fillat i Fillat, pel gerent de l’entitat i per l’equip directiu. En aquesta visita també ha participat el Sr. Josep Maria Planas, expresident d’APINAS, la Sra. Patricia Illa, regidora d’Ensenyament i Joventut i la Sra. Carme Riera, regidora d’acció social i igualtat de l’ajuntament d’Igualada.

En primer lloc de la visita els alumnes s’han reunit al pati on el president ha tingut unes paraules d’agraïment al senyor Marc Castells per la visita a la nostra escola i posteriorment ha estat l’alcalde qui ha donat les gràcies per convidar-lo, felicitar-nos per la gran feina que es va realitzar en el projecte guanyador del sistema solar i encoratjar-nos a seguir fent la feina tant ben feta que s’està fent a l’escola.

La segona part de la visita ha estat protagonitzada pels alumnes de TVA (Transició a la vida adulta) i de l’aula de secundària E. Ells han estat els autos de la campanya de donació de sang que es farà a l’escola i han explicat en que consisteix i tot el treball que han fet per fer-ho possible. A més han ensenyat dos vídeos per promocionar la campanya que podreu veure a continuació.

Des d’APINAS volem agrair al Sr. Marc Castells, a la Sra. Patricia Illa i a la Sra. Carme Riera per la visita al nostre centre  per l’interès en tot moment envers a la feina que realitzem i la interacció que han tingut amb els nostres alumnes.

Més imatges

 

Vídeos DONACIÓ DE SANG