El passat dijous 15 de setembre ens va visitar a les nostres instal·lacions d’APINAS la igualadina Maria Senserrich, diputada del partit de Convergència Democràtica de Catalunya i des de les passades eleccions fou escollida diputada dins les llistes de Junts pel Si.

Acompanyada en tot moment pel gerent d’APINAS, personal d’administració i les direccions dels serveis, va fer una visita a  tots els espais dels centres i serveis que gestiona APINAS repartits per la comarca, com són les oficines d’APINAS, el CDIAP i l’Escola Àuria a Igualada, les Residències de Prats de Rei, i la Llar Residència a Igualada.

Durant la visita va conèixer el funcionament de les oficines i del CDIAP d’APINAS. A l’escola va poder veure totes les aules i xerrar amb molts dels nostres alumnes que li explicaven el seu dia a dia dins l’escola. En una de les aules va poder veure com els alumnes feien servir les pissarres digitals que l’escola ha incorporat aquest curs, quedant totalment sorpresa de la funcionalitat i de les opcions pedagògiques que proporcionen aquestes pissarres. A les residències va veure les instal·lacions i interactuar amb aquells usuaris més sorpresos per la visita de la Maria Senserrich, finalment va visitar les instal·lacions de la Llar Residència ubicada al carrer Dr. Pasteur , 14 d’Igualada on va poder valorar les millores i reformes fetes aquest estiu.

A continuació podeu veure un seguit de fotografies de la visita.

img_1527 img_1546

Més fotografies