El passat dijous 13 d’octubre van visitar l’Escola Àuria el Sr. Antoni Massegú, actual director dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Catalunya Central i la Sra. Mª Antònia Costa, responsable dels Serveis Educatius i Formació Permanent dels mateix SSTT.

El Sr. Antoni Massegú va manifestar en el seu moment l’interès en fer una visita complerta a les instal·lacions de l’Escola Àuria i conèixer directament el seu funcionament i el treball educatiu que es realitza. Al llarg de la visita sempre acompanyat per la Directora, el Sots-Director i el Gerent d’APINAS, va poder saludar a tots els professionals, mestres, educadors, logopedes, fisioterapeutes psicòlegs etc.., i els alumnes de les diferents aules de l’Escola.

En cada una de les aules visitades varen  rebre les explicacions sobre les característiques dels alumnes i les dinàmiques de treball de cada grup.

Els hi vam presentar el projecte que s’ha realitzat a l’escola per poder actuar com a Centres d’Educació Especial Proveïdors de Serveis i Recursos (CEEPSIR) i s’ha parlat d’altres projectes que APINAS i l’Escola Àuria tenen en marxa com és el cas de l’AIS (Aula de Suport Integral), servei destinat a alumnes amb Trastorn Mental en edats compreses dels 6 als 16 anys.

APINAS i  el conjunt de professionals de l’escola Àuria volem agrair l’interès que els dos representants dels Departament d’Ensenyament varen tenir per la nostra feina i li vàrem trametre el ferm compromís de seguir millorant contínuament i seguir oferint la màxima qualitat educativa i benestar als nostres  alumnes.

20161013_103841 20161013_101535

Imatges de la visita