Aquest tercer trimestre tota l’escola hem hagut de reinventar-nos en tots els sentits. Degut al confinament hem mantingut el contacte amb les famílies i alumnes a través d’una pantalla, i hem procurat fer activitats per seguir creixent i aprenent.

Abans del confinament el departament de logopèdia tenia previst organitzar un taller de llengua de signes en el decurs del tercer trimestre. Donat que no es podia fer presencial i que ja teníem una mica de rodatge amb les videoconferències, vam seguir endavant amb el projecte, convidant les famílies d’infantil, primària i ANSG a participar en un taller online.

Per fer-ho vam comptar com a ponent amb la Marisa Basas, educadora de l’escola i intèrpret de llengua de signes. Ens va explicar la teoria de la llengua de signes, vàrem repassar una mica el vocabulari bàsic treballat i vam practicar amb vídeos ben divertits. 

Vosaltres també en voleu aprendre? Al canal de youtube de l’escola podeu veure la Marisa repassant tot el vocabulari!

Persones, professions, personatges, accions, festes tradicionals, mobiliari escolar, material escolar

Continuació del material escolar, fisioteràpia i esports, higiene i salut, parts del cos, carrer i transports, natura i temps atmosfèric, begudes i alimentació.

Continuació de l’alimentació, temps, adjectius – adverbis – colors, quantificadors, conversa, serveis de la ciutat, altres, contes clàssics i alfabet dactilològic.