El passat dimecres 5 de desembre els grups d’Alumnes amb Necessitats de Suport Generalitzat i d’Infantil de l’escola Àuria hem anat a Tous a veure una obra de teatre anomenada Maure , el Dinosaure, a l’espai del Teatre NU.

Tots grans i petits ens ho vàrem passar molt i molt bé, amb les divertides aventures del Maure, que es un dinosaure que viu amb la Martina  i que cada dia la va a buscar  a l’escola, però un bon dia es despista i es perd a la ciutat, i la Martina preocupada perquè no ha vingut a buscar-la a l’escola ,decideix anar-lo a trobar. Durant la seva aventura el dinosaure i la Martina es troben diferents personatges fins que finalment es retroben.

Després d’aquesta història amb final feliç hem anat a Cal frare on hem dinat i després hem anat cap a l’escola , perquè tots els nens i nenes, nois i noies volíem donar la benvinguda a sant Nicolau, que ha arribat tot pinxo amb un cotxe vermell descapotable.

Després grup per grup em pogut saludar Sant Nicolau i fer-nos una foto amb ell  i a més a més  ens ha donat mandarines, sucs i croissants de xocolata, que estaven boníssimsssssssssss!!!!!

Joan Llorens i Carol | Tutor Aula  Fúcsies Escola Àuria