Els alumnes de l’Escola Àuria han estat treballant en un projecte del Sistema Solar i vist la gran implicació de tots els alumnes i professionals de l’escola i els resultats obtinguts del projecte “El sistema Solar”, els vàrem presentar al concurs dels mSchools Mobile Learning Awards, organitzats per Mobile World Capital Barcelona dins del marc de l’esdeveniment anual més important de la indústria mòbil, el Mobile World Congress.

En aquest concurs reconeixen els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació. Aquest any el Mobile Learning Awards celebren la seva cinquena edició, on un ampli grup d’experts i professionals de l’educació i professionals de les tecnologies mòbils avaluen i avalen el reconeixement d’aquests premis, reconeixent els treballs de les escoles, dels alumnes i dels docents.

L’escola aprofitant el gran ventall d’estris tecnològics que ha incorporat a l’educació dels nostres alumnes en els darrers temps, com les pissarres digitals interactives, tauletes, mòbils, etc. ha pogut presentar-se a aquest concurs amb un treball magnífic i per això hem estat seleccionats finalistes del concurs Mobile Learning Awards 2017!

L’entrega de premis tindrà lloc a l’acte del mSchools Changing Education Together del proper 1 de març dins del marc del GSMA Mobile World Congress que es celebrarà a Barcelona.

A continuació podeu veure el treball realitzat pels alumnes i professionals de l’escola en el vídeo publicat al canal d’APINAS del Youtube.