La setmana del 19 al 23 de febrer va ser una setmana especial per la classe de Verds. La Rosa Esteve, la logopeda a la nostra aula, va compartir totes les activitats d’aquesta setmana amb nosaltres. Ademes d’observar el que feiem i com ho feiem es va fixar molt en com ens comuniquem. L’aula dels Verds es una aula de suport generalitzat en la que els sistemes de comunicació i les estratègies metodològiques de treball estructurat són els eixos principals.

La Rosa intervé setmanalment en una activitat conjunta on s’utilitza pictogrames,  i també fa logopedia individual a algún alumne. Aquesta setmana, però, va ser especial. Va estar present a totes les activitats ja fos observant o participant activament. Coneixent la globalitat de l’aula permetrà millorar la prespectiva i es podrá incidir en els aprenentatges.

A l’aula hi ha el Jan, el Rafael, la Laia, el Marcos i el Biel. La Carme i la Montserrat tutoritzen l’aprenentatge i fan l’acompanyament. Els suports visuals, el treball estructurat, les rutines educatives,la intencionalitat comunicativa, la introducció de vocabulari amb diferents suports de comunicación i les funcions comunicatives són la columna vertebral de la nostra aula.