L’aula dels Verds ja portem a la motxilla un trimestre més, el trimestre que més pesa, el del mig. Les estratègies de comunicació, la regulació de les conductes i la presa de consciència del que estem fent han estat els tres propòsits que ens vam plantejar a l’inici de curs. Hem establert les rutines ordinàries que, amb algun canvi, els vostres fills segueixen cada curs i hem introduït les micro-rutines  que han omplert espais incerts en els que es donaven situacions confuses. Una de les micro-rutines més ben acollides pels nens ha estat la “BIBLIOTECA”. Cada dia, abans de plegar, es creava una situació massa diàfana. Ara, quan acabem l’activitat de la tarda, ens posem la jaqueta i entrem a la biblioteca, que la tenim al costat, i llegim un conte. El que en aquell moment es produeix a la biblioteca sembla màgia, tots escolten embadalits i cadascun d’ells fa volar la seva ment  per on millor li sembla.

També hem introduit canvis estratègics importants,  prioritzar el sentiment de cada nen en cada moment per damunt de l’activitat, estratègies de treball estructurat que permeten organitzar a cada nen la seva tasca, crear un clima de serenor i molta, molta, molta comunicació.

Hem acabat el trimestre amb el tema de les gallines aprofitant la proximitat de la Pasqua. Cada divendres a la hípica anem a fer una visita al galliner. Divendres passat vam recollir plomes blanques i a la classe  hem fet activitats relacionades amb el tema.

Acabarem aquesta setmana tant especial amb una mona de disseny feta amb cereals i xocolates de tres colors que cada nen ha portat de casa.

La Carme i la Montserrat us volem desitjar bones vacances i que tots plegat puguem carregar piles per enfilar el tercer trimestre.