El passat dia 31 de maig l’Excma. Presidenta de la Diputació de Barcelona Sra. Mercè Conesa Pagès, acompanyada del Molt Il·lustre Alcalde d’Igualada Sr. Marc Castells Berzosa,  varen rebre una delegació de l’entitat APINAS encapçalada per el seu President Sr. Enric Fillat i Fillat acompanyat per representants de la Junta i les direccions dels centres i serveis de l’entitat .

El motiu de la recepció va ser concretar els detalls del conveni que s’ha signat entre la Diputació, APINAS i La Mancomunitat d’Ajuntaments de la comarca de l’Anoia que dona suport a les activitats d’atenció especialitzada de les persones amb discapacitat intel·lectual que gestiona aquesta entitat.

Aquest conveni garanteix una part molt important del finançament del projecte de reforma de Cal Salinas, garantint l’aportació de la Diputació de Barcelona fins un import de  400.000.-€ que han de ser justificats al llarg dels anys 2018 i 2019, així mateix la Mancomunitat destinarà del seu pressupost la quantitat de fins a 200.000.- € i APINAS es compromet a contribuir amb els recursos propis i aquells que pugui aconseguir per col·laboracions i subvencions de socis i entitats  fins a 300.000.-€ per completar el finançament d’aquest projecte.

En el transcurs de l’acte es varen analitzar alguns detalls sobre el projecte de Reforma de Cal Salinas, que en aquest moment està en fase de  redacció definitiva .

APINAS va agrair a la Sra. Mercè Conesa i al Sr. Marc Castells, el recolzament de la Diputació i dels Ajuntaments de la comarca de l’Anoia, que amb aquest conveni fan possible el finançament i la realització de les obres de reforma de Cal Salinas, edifici que va ser objecte de de cessió  per poder posar en funcionament un nou recurs especialitzat al servei de la comarca.