Ens els darrers anys APINAS està fent grans inversions en els seus edificis per modernitzar-los i condicionar-los a les necessitats que els nostres serveis requereixen.

Durant l’estiu del 2015 es va reestructurar totalment la planta superior de l’edifici de TVA de l’escola fent dues aules totalment equipades, serveis, ascensor i unes escales per pujar al segon pis noves.

Ha estat aquest darrer estiu del 2016 quan s’han fet obres a la llar-residència reformant-la completament amb parquet, parets de fusta, serveis nous, habitacions i llits nous, etc.

També ha estat aquest curs 2016-2017 quan l’escola s’ha equipat de pissarres digitals interactives a les aules, eina que està sent molt útil per l’ensenyament i l’aprenentatge dels alumnes.

Actualment s’està treballant amb l’arquitecte Jaume Riba i Samarra per tal de procedir a l’arranjament i millora dels patis de l’escola. Comencem a  tenir esbossos i idees de com volem que sigui aquest espai, un espai adequat per les necessitats dels nostres alumnes perquè puguin gaudir de l’estona l’esbarjo a l’escola.

Us adjuntem dues imatges de com s’estan distribuint aquests nous espais dels patis de l’escola.