El passat dijous dia 14 d’abril dos professionals de la Residència van presentar un cas sobre Planificació Centrada en la Persona a les aules de formació de la Fundació Catalonia, al Recinte Flor de Maig de Cerdanyola del Vallès, en el marc d’una acció formativa sobre PCP a la qual assistien representants de varis centres de Catalunya.

La formació, organitzada per la Coordinadora de Centres de Profunds de Catalunya i impartida per Ana Carratalá, es va iniciar el passat mes de novembre amb dues sessions teòrico-pràctiques. D’aquesta primera part del curs va sorgir el compromís per part del nostre centre d’implementar un procés de PCP i posar-lo en comú en la segona part, que és la que va tenir lloc el passat dijous.

Josep Palà, pedagog i Bea Baurier, infermera, van aportar l’experiència de la Residència en PCP, a partir de la presentació d’un cas. Dels diferents possibles enfocs de PCP el cas presentat es va centrar en el Pla de Futur Personal. La docent va fer un reconeixement a la tasca realitzada, que contemplava tots els elements propis d’un procés de PCP.

Presentació cas PCP