El passat dissabte 26 de gener es va dur a terme la presentació de la demostració d’experiències educatives dins del marc de l’Anoia Tast Tech.

Tast Tech és un esdeveniment anual per promoure la tecnologia entre la societat i la comunitat educativa formada pels pares i mares, mestres i alumnes.

L’Institut Montbui de Sta. Margarida de Montbui, l’Escola Ateneu Igualadí, Col·legi Monalco d’Igualada, INS Badia i Margarit d’Igualada, l’Escola Castell d’Òdena d’Òdena, l’INS Pla de les Moreres de Vilanova del Camí i nosaltres l’Escola Àuria, vam presentar el nostre projecte tecnològic educatiu a la sala de les encavallades del Museu de la Pell d’Igualada.

Els alumnes de secundaria de l’escola van ser els creadors del projecte “DinoÀuria”, on van investigar sobre el fascinant món dels dinosaures i van fer la magnifica creació de la maqueta que vàrem exposar, la qual simulava un paisatge volcànic ple de dinosaures amb un circuit per on circulava en Pro-bot vestit per l’ocasió de dinosaure.

El Pro-bot és un robot tecnològic que funciona mitjançant ordres que els alumnes en aquest cas, programen a través de la seva pantalla. Per tal de que faci el recorregut amb èxit, els alumnes han de mesurar la superfície, calcular els graus de gir…

Van ser molts els infants, mares, pares, educadors, mestres… que es van apropar a conèixer el projecte, on van poder gaudir i aprendre d’aquesta experiència educativa a l’ordre de les noves tecnologies.

Comissió Digital |  Escola Àuria