Un any més, l’Escola Àuria ha participat al concurs Concurs BBVA de Dibuix Escolar, organitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes. L’edició d’enguany ha tingut com a eix transversal la cura del planeta i el desenvolupament sostenible.

Amb aquesta iniciativa, els alumnes de SC han gaudit de la lectura de sis contes, escrits per Júlia Prunés, on han hagut de despertar les habilitats creatives i crear una il·lustració per cada una de les històries. Ha sigut una activitat que ha permès un treball multidisciplinari, incidint en diversos àmbits del currículum com l’artístic, el lingüístic, l’emocional i el de respecte al medi ambient.

L’alumne guanyador ha estat el Marcos Sanchez. El Marcos ha creat una il·lustració original i acolorida del conte de la Bithi, una noia adolescent de Bangladesh que envia un missatge d’auxili amagat a la butxaca d’uns texans, explicant que ella vol ser metgessa però l’obliguen a treballar cosint butxaques per 1 dòlar al dia. Una història commovedora que posa en debat i qüestiona temes d’igualtat social i dels drets humans.

Felicitats al Marcos i a la resta de companys/es de classe per l’esforç i la dedicació.

Jordina Marsal i David Sánchez | Tutors de Secundària C