Aquest ha estat un cap de setmana molt intens i emotiu per APINAS, ja que ha estat present i ha viscut de molt a prop els actes d’aquest European Balloon Festival 2017 celebrat a la nostra ciutat.

APINAS aquest any celebra el 50è aniversari de l’entitat i és per això que hem volgut estar presents i participar d’aquest esdeveniment que es fa a Igualada amb un estand al camp de vol on vàrem sortejar 3 vols en el globus d’APINAS, vam fer un taller de xapes on tots aquells qui es van apropar van poder fer-se una i vam presentar el vídeo del 50è aniversari d’APINAS en 360º, on gràcies a les ulleres de realitat virtual l’espectacle al veure el vídeo estava assegurat. Van ser molts dels nostres visitats qui van poder gaudir d’aquest vídeo i tots ells van sortir fascinats! Podeu veure el vídeo al canal del youtube d’APINAS, que podeu accedir a partir de la nostra pàgina web, o a l’enllaç següent: VIDEO APINAS 360º

Dijous 6 de juliol es va iniciar el festival amb els primers vols per la ciutat, on el president d’APINAS, el senyor Enric Fillat i Fillat, va estrenar el globus d’Ultra Màgic amb el logo d’APINAS.

Divendres 7 de juliol es va enlairar el globus d’APINAS des del pati de l’Escola Àuria, aquest cop va sobrevolar la ciutat la Cristina Roset, directora de l’Escola Àuria, guanyadora del sorteig del vol en globus entre tots els professionals de l’entitat que van sol·licitar el desig de volar.

Diumenge 9 de juliol va ser l’últim vol del globus d’APINAS, on van poder gaudir del vol dues afortunades guanyadores de diferents sortejos. La Tania Guillem va guanyar el sorteig com alumna de l’Escola Àuria i la Rafaela Garcia, va resultar guanyadora del sorteig de la gent que va fer-se soci o varen fer un donatiu durant el festival. Totes dues noies van sobrevolar la ciutat i van poder acomiadar el festival i el fantàstic globus d’APINAS.

A continuació podeu veure alguna de les imatges d’aquest festival. Per veure totes les imatges podeu anar a la galeria imatges.