Comença un nou curs, i com acostuma a passar amb els nous començaments, a l’aula de SE (Secundària E) hi ha algun canvi…

Tres alumnes han passat a TVA (Transició a la Vida Adulta) el Miquel, la Nora i la Fany. Els trobem a faltar, però estem molt contents de compartir el que fem amb la Núria, la nostra nova companya.

A la Núria també li va costar una miqueta el canvi, però ara ja estem tots molt bé!

En la dinàmica del dia a dia hi ha canvis que ens agraden molt. Un, el poder estar al pati sense mascareta i, l’altre, fer activitats amb altres aules: sortides, excursions, colònies i una activitat que ens fa molta il·lusió: teatre. Estem a punt de començar aquesta activitat amb la Gemma, de moment junt amb els companys de SC (Secundària C) hem començat a preparar-nos fent activitats de mímica, gestos i exercicis de veu.

Per altra banda aquest curs, en comptes d’anar a comprar, coneixem diferents llocs d’Igualada, la Plaça de l’Ajuntament, l’estació del tren, el camp de futbol, el Museu de la pell… I com ho fem per anar-hi? Doncs agafem un mapa, situem on està l’Escola i repassem el recorregut fins on hem d’anar. A l’anar, guiats pel plànol, ens movem pels diferents llocs d’Igualada; i el tornar, ho fem seguint les indicacions del mòbil.

Hem començat amb ganes i il·lusió d’aprendre, aprendre noves coses i continuar també amb el que ja fèiem: començar la jornada llegint, cantant i ballant una cançó, fent créixer les bledes i els espinacs de l’hort, tenint cura dels pensaments de colors que hi hem plantat, repassant les paraules difícils i l’hora del rellotge, escrivint, comptant, sumant, aprenent de la prehistòria i de com viuen els diferents tipus d’animals, recollint la informació que tenim fent documents a l’ordinador…

I, amb ganes i il·lusió desitgem que aquest curs continuï tan bé com ha començat, i si mica a mica, el coronavirus ens permet fer més, serà… Genial!!

Aula de SE | Joan, Joel, Alexander, Núria, Manu, Adrián, Iker i Cristina