Feia dies que s’anunciava. Finalment, dimarts dia 27 de febrer els homes i dones del temps agafaven tot el protagonisme i TV3 anunciava repetidament una gran nevada, de primera divisió, que havia d’iniciar-se la mateixa tarda de dimarts i estendre’s fins l’endemà. L’Anoia, a l’igual que la resta del país, es veia fortament afectada en totes les previsions del temps.

Davant les notícies, la Residència es posa en alerta i activa el seu particular “Pla Neu-Resi”. Es llença sal als accessos als edificis de Prats 1 i Prats 2 i es prepara una de les furgonetes i un conductor. Les noves tecnologies i les xarxes socials permeten el contacte permanent dels treballadors i treballadores a través d’un grup de Whatsaap, perquè tothom estigui informat a totes hores i s’evitin sorpreses.

Dimecres es compleix la predicció, i a les 6 del matí està nevant amb ganes a Els Prats de Rei, Calaf, Igualada,… Les noies de Prats, ben equipades amb els seus descansos, arriben a peu sense problemes. Després d’indagar sobre l’estat de les carreteres, el grup de treballadors que arriba d’Igualada ha de fer-ho amb cadenes al cotxe, mentre que a l’hora acordada la furgoneta recull els professionals concentrats en un punt de Calaf. S’acompanya el personal del torn de nit als seus domicilis amb un vehicle amb cadenes, i durant el dia es repeteixen els trasllats de treballadors a les hores d’inici i finalització dels torns.

Es fa un camí al exterior de tot el recinte per poder caminar sense problemes.

A la tarda aprofitant que ha parat de nevar sortim amb un grup a jugar amb la neu

L’actuació permet en tot moment disposar de la plantilla de professionals per atendre adequadament i amb garanties les necessitats dels usuaris del servei, que poden gaudir dels paisatges d’una jornada de neu, sense que es vegin afectades les seves atencions.

Un cop mes s’ha evidenciat el treball en equip dels professionals que tenim a la Residència.

Gràcies a tots!.

Més imatges