Tot va començar perquè aquest curs hem entrat en el món de la televisió, gràcies al periodista e l’Anoia Diari Toni Cortès.
Ell en va explicar que en un canal de televisió veiem entrevistes, reportatges, noticiaris… Vam decidir que el nostre canal de televisió es diria TVAcció i vam crear un Logotip. Seguidament vam optar per preparar una entrevista: a qui la fèiem, què en volíem saber, quina era la tasca de cadascú?

A la televisió hi ha responsables de diferents tasques: l’entrevistador, el càmera, el regidor, el que porta la claqueta… i cadascú ha de fer el que li toca perquè la feina surti ben feta.

Parlant de tot de persones conegudes i interessants sobre les que volíem investigar, vam decidir fer una entrevista al Sr. Marc Castells, l’Alcalde d’Igualada i després de quadrar agendes vam preparar tota l’entrevista i el material necessari. Dos professionals, el Santi Vidal i l’Oriol Carbonell van ser molt amables en ajudar-nos amb tota la tecnologia, càmeres, micros, cablejat (que ens va cedir el Canal Taronja)… i en van ensenyar com fer-ho funcionar tot.

Parlar amb el Sr. Marc Castells va ser molt emocionant, estàvem tots una mica nerviosos, però per sort tot va anar molt bé, va ser molt afable i ens va explicar moltíssimes coses que no sabíem d’ell, tant com a alcalde, com a polític i com a pare de família.

Després de fer tot el muntatge de l’entrevista per part de l’Oriol, el Santi i el Toni Cortès, l’hem pogut veure el dia de la Festa de Pares de Final de curs.

Imatges entrevista
Ha estat un gran festa perquè el Sr. Alcalde el dia de l’entrevista es va comprometre a fer-nos una fideuada. El Sr. Alcalde Marc Castells, els regidors de l’Ajuntament d’Igualada Carme Riera, Patrícia Illa, Pere Camps, també el Toni Cortès i el Santi Vidal, amb l’ajuda dels nois i noies de TVA i S-E, han preparat una fideuada espectacular per a 65 persones: alumnes, pares, professionals, equip directiu i el gerent d’Apinas Jordi Aymamí.

Més imatges

 

Tos junts hem pogut gaudir d’un dinar molt distès i hem pogut veure el fruit de la tasca dels alumnes en el vídeo de l’entrevista i també a la tarda una activitat de lectura en veu alta “Tancats al museu”.

Volem agrair al Sr. Alcalde marc Castells, als regidors, al Toni Cortès i al Santi Vidal i l’Oriol Carbonell la seva gran aportació en aquest projecte i el Dinar de la Festa de pares de Final de curs.

 

Mireia Segura

Tutora de l’Escola Àuria