Igualada (BCN) 08700

Avda. Dr. Pasteur 14, 2n 1a

Telèfon: 93.805.42.14

la-llar-escollides_medium Un servei de respir pels escolars i les seves famílies.

L’any 92 es va posar en marxa aquest servei, que és complementari a l’Escola, la iniciativa va sorgir per la demanda d’algunes famílies que per diferents circumstàncies necessitaven un servei de respir per als seus fills/es durant la setmana.

Al llarg d’aquests anys, tant els/les infants i joves, com les seves famílies han pogut gaudir d’un espai que reuneix la garantia d’un servei que segueix la mateixa línia pedagògica que l’Escola, que rep el suport dels mestres i professionals per tal que la tasca diària ajudi a l’autonomia personal de cadascuna de les persones ateses.

la-llar-llit-1_mediumEl seu funcionament és de dilluns a la tarda fins el divendres al matí: Després de la jornada escolar i l’esplai, els/les nens i les nenes arriben a la Llar, allà es comencen a realitzar les activitats quotidianes: rentar mans, penjar les bosses, berenar, fer activitat d’oci (jugar, mirar la tele, mirar revistes, muntar algun puzzle, fer mandales…). I mentre el sopar fa xup-xup a la cuina, uns fan dutxes, altres paren taula, altres.. doncs com a tothom en aquell moment.. fan el ronso… Un cop dutxats i sopats, comparteixen una estona abans d’anar a dormir. A les 10 es fa el silenci. I al matí, ja recuperats i ben esmorzats… tornem a l’escola!!!!

Si qualsevol dia voleu conèixer i visitar-nos ja sabeu que ho podeu fer, les portes de la nostra Llar resten obertes perquè la millor manera de entendre com funciona un servei és poder donar-se una volteta per ell.