A l’aula dels grocs cada dimecres a la tarda fem una activitat molt especial i enriquidora, l’hora del passeig!

Gràcies als voluntaris i voluntàries que ens venen a buscar a l’escola, sortim tots junts a fer un vol per la nostra ciutat. Aprofitem per conèixer els carrers propers a l’escola, els seus establiments, els senyals de trànsit… A més, gràcies a aquesta temàtica hem pogut conèixer i adquirir habilitats sobre l’ús dels semàfors. I el més divertit de tot: cada dia descobrim un parc diferent on podem jugar i passar-ho en gran!

La ciutat sens dubte, té un gran ventall de possibilitats, ja que quan és hivern podem observar els colors freds d’aquest, veure els arbres sense fulles, gaudir dels llums de nadal i de les decoracions nadalenques dels aparadors de les botigues.

A la tardor, comencem a veure com cauen les primeres fulles i la ciutat es tenyeix de colors marrons, ens encanta recollir fulles i pinyes per després experimentar amb elles a l’aula.

A la primavera, la ciutat s’omple de colors pastel, els dies són solejats, plens de flors de colors, amb mones de pasqua a les pastisseries… Tota una aventura!

Així bé, ens agrada molt l’activitat de passeig ja que podem relacionar-la de forma vivencial, significativa i real tots els continguts curriculars de l’escola fora d’aquesta.

És una forma d’interactuar amb el nostre context i extreure partit, conèixer la ciutat on vivim o on està la nostra escola.

A més del passeig, ens agrada gaudir dels esdeveniments que es realitzen, com per exemple la mostra de teatre d’Igualada on cada any ens ho passem molt i molt bé!

Podem dir que ens agrada molt la nostra ciutat i poder gaudir d’ella tots i totes junts!

Des de l’escola volem donar les gràcies als voluntaris i voluntàries que fan que aquesta activitat sigui possible, estem molt agraïts.

Laura Moreno | Tutora Aula Grocs