Des de la setmana passada que està en marxa el concurs de l’esplai per buscar mascota. Tots i totes les alumnes de l’Escola Àuria han participat en el concurs fent un dibuix de la que els hi agradaria que fos la mascota de l’Esplai.

De tots els dibuixos que s’han recollit, l’equip de l’Esplai (monitors i voluntaris) n’ha fet una selecció dels que ha considerat més adients per trobar la imatge de l’esplai.

Al llarg d’aquesta setmana, s’han dut a terme les votacions on poden participar tots i totes les alumnes i professionals de l’escola. Animem a les famílies a que també puguin dir la seva, l’últim dia és avui divendres 26 de maig!

Un cop les votacions s’hagin fet, sabrem qui són els dibuixos guanyadors. El dibuix que més vots hagi obtingut, no només serà la mascota de l’Esplai per tot l’estiu sinó que al llarg del Casal d’estiu es farà un procés creatiu per fer-la real.

Els premis pels guanyadors es donaran el dia 10 de Juny, data en la que ja us avancem que es celebrarà la festa de fi de curs de l’esplai.

Us deixem unes imatges amb els dibuixos finalistes!!