A l’escola hem estat guardonats pel Consell Audiovisual de Catalunya amb el vídeo “Un Nadal d’emocions” que us vam presentar en la Festa de Nadal i que podeu tornar-lo a veure al canal del youtube d’APINAS.

Serà el proper dilluns 29 de maig quan professionals i alumnes, en representació de l’escola, assistiran al Cosmocaixa al lliurament de premis que realitza el Consell Audiovisual de Catalunya.

Per altra banda, l’alumne de l’escola Joan Manuel Rueda Barragan de l’aula de Secundària D, ha resultat finalista de la fase territorial (Catalunya Central) en els Jocs Florals de Catalunya amb la seva redacció “El gran viatge al Regne de la Fantasia”.

Ha estat avui divendres 26 de maig quan diferents professionals de l’escola han anat a acompanyar al Juan Manuel Rueda i a la seva família a l’acte de lliurament dels premis a l’Auditori del Convent de Sant Francesc de Santpedor.

El Juan Manel ens dóna la versió de la jornada: “M’ho he passat molt bé. M’han donat un diploma, dos llibres i una xapa. M’ha acompanyat la meva mare, l’àvia, l’Ana Uroz, el David, la Cristina i la Maite de la Llar.  El dissabte 17 de juny participaré a la final de tot Catalunya que es farà a Barcelona.”

Imatges