L’Escola Àuria ha estat premiada al mSchools Mobile Learning Awards 2017, organitzats per Mobile World Capital Barcelona dins el marc de l’esdeveniment anual més important de la indústria mòbil, el Mobile World Congress, on reconeixen els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació.

L’Escola Àuria s’ha presentat al concurs en la categoria de docents en la modalitat de  “Millors experiències i propostes d’aula amb tecnologies digitals”. Els premiats d’aquesta categoria eren les 3 millors experiències desenvolupades per docents, la millor proposta d’aula desenvolupada per estudiants universitaris i per últim un premi per la menció especial a l’experiència més inclusiva d’entre totes les experiències presentades.

L’Escola ha estat premiada per la menció especial a l’experiència més inclusiva, sent el projecte “Ens endinsem en el Sistema Solar mitjançant la realitat augmentada” el millor projecte entre un total de 114 experiències presentades.

El premi pels docents guanyadors del concurs serà un curs de 3 dies impartit per l’European Schoolnet a Brussel·les, on els premiats tindran cobert el vol, hotel, àpats i el cost del curs.

Podeu consultar la pàgina web del Mobile Learning Awards per veure les altres experiències premiades en el concurs.

A continuació podeu veure el vídeo publicat al canal del youtube d’APINAS i la presentació al mSchools Mobile Learning.

me>