Ja fa uns cursos que a l’escola prenem consciència del medi ambient per potenciar el reciclatge entre els nostres alumnes, treballant la reducció, la reutilització, el reciclatge, la recuperació i la recollida selectiva dels residus.

Les aules de l’escola fem moltes activitats relacionades amb l’educació ambiental per tal que els nostres alumnes prenguin consciència del medi ambient i alhora del reciclatge.

Els alumnes de TVA (Transició a la Vida Adulta) i SF (Secundària F) vàrem anar a veure al Museu de la Pell d’Igualada l’exposició “Plàstic. Genial o pervers, tu com ho veus?”.

L’exposició ofereix un espai de reflexió al voltant d’un dels materials que han canviat les nostres vides. A través de la visita dinamitzada, els alumnes hem pogut conèixer la història del plàstic, descobrir-ne les seves propietats i reflexionar sobre l’ús i l’abús què en fem.

Podríem viure sense plàstic? Hem intentat comprendre l’impacte d’aquest material en el nostre dia a dia i hem prés consciència de la necessitat de preservar la natura des del coneixement.

A través de l’observació, la interacció i el diàleg hem conegut aquest material i com s’ha fet tant imprescindible en es nostres vides. Trobem el plàstic a tot arreu.

Una exposició fascinant!!

Plàstic?? Genial o pervers??

Gemma Segarra | Mestra TVA-2