El passat dilluns 14 de març els nens i les nenes de la classe dels Liles i dels Verds de l’escola van participar a la catorzena edició de la cantata escolar que cada any agrupa a diferents escoles d’Igualada i comarca al poliesportiu de les Comes. També van col·laborar amb l’organització les escoles municipals d’art, música i teatre d’Igualada.

Al voltant d’uns 770 cantaires acompanyats per professors de l’escola de música i per alumnes de l’escola municipal de teatre van posar música i narració a la Cantata Les Veus Misterioses, de Josep Baucells i M. Àngels Anglada, dirigits tots ells per Montserrat Roset.

Des del mes de novembre les dues aules de l’escola van treballar tant les cançons com també la decoració i els instruments en l’àmbit artístic de plàstica i de música. Aquest any els alumnes van elaborar una abella per cadascú, pals de pluja i graneres per tal d’imitar el so de l’aigua i el vent.

Els pares van poder gaudir de l’espectacle tant visual com auditiu al llarg d’una hora. Els alumnes els hi va agradar tant ser els protagonistes de l’actuació que ja estan esperant la cantata del curs vinent.

20160314_182757_resized  IMG_7189

Més imatges