Les obres de l’Escola avancen a bon ritme

Com ja sabeu a l’Escola Àuria s’està remodelant l’edifici annex de TVA per adaptar-ho a la necessitat actual que té l’escola en donar cabuda a un gran nombre d’alumnes amb les màximes comoditats possibles pel seu aprenentatge.
Aquest estiu les obres s’han centrat en la planta superior d’aquest edifici, enderrocant tot el que hi havia i construint un espai totalment nou amb dues aules, uns serveis adaptats i dutxes. Aquest nou espai ja va ser l’any passat dotat d’un ascensor, cosa que fa que sigui un espai totalment adaptat per satisfer les necessitats de tots els alumnes de l’escola.
Les obres no només s’han centrat en la remodelació de la segona planta de l’edifici, també s’ha construït una escala exterior de grans dimensions per poder-hi accedir des del pati de l’escola. Aquestes escales fan possible un accés fàcil i còmode a l’edifici complint amb la normativa actual de seguretat. Les escales que hi havia fins ara s’han enderrocat per poder aprofitar millor l’espai i fer una millor distribució interior de la planta.
La propera setmana l’escala ja quedarà totalment enllestida i es retirarà l’envestida que l’envolta però no serà fins a l’inici del proper curs 2015-2016 que podrem començar a gaudir de tots els espais acabats.
Amb aquestes obres seguim treballant amb l’aposta d’APINAS en anar remodelant i actualitzant tots els nostres serveis per poder oferir any rere any una millor qualitat als nostres alumnes i usuaris.

 

Veure més fotografíes

 

IMG_2112 IMG_2121

IMG_2106 IMG_2109