La Classe dels Blancs hem anat a veure la placa d’Escola Verda que ens han donat.

Els nois la van trobar ben aviat i van veure que hi havia un arbre amb taronges i no sabien què volia dir. Van llegir que hi deia Escola Verda i els vam explicar què volia dir: no portar paper de plata, llençar el paper al contenidor blau, tenir hort,…

Alguns dels comentaris que van dir a l’explicació van ser que era molt important no portar paper de plata i portar carmanyola com ells, perquè així no embrutaven el pati. I que nosaltres teníem un hort que el regàvem i sortien enciams i escaroles. Es van posar contents perquè érem la classe que tenia l’hort i creien que això era important per tenir la placa, fins i tot, ja volien anar a regar l’hort perquè no es morissin les plantes! També ho van relacionar amb la pel·lícula que havíem vist que era la de Wall-e, on el planeta terra està molt contaminat i només hi queda una planta i s’ha de cuidar per tornar-lo a recuperar.

En general, van estar contents i encuriosits per descobrir què significava, tot i que també hi va haver alguns que no ho van acabar d’entendre.