La setmana del 21 al 25 de novembre vam celebrar a la secció infantil i de ANSG la setmana musical. Els Fúcsia, els Verds, els Blaus, els Grocs i els Vermells vam estar tota la setmana de gresca.

Cada dia vam poder gaudir de diferents conjunts instrumentals reals i virtuals. Vam poder experimentar la sensació de fer música amb les pissarres digitals amb uns programes que ens permetien fer sonar instruments només tocant la pantalla, vam ballar amb el grup de música folk La Guingueta i també amb l’Agrupació Folklòrica Igualadina que ens van oferir una petita mostra de dansa tradicional dels Països Catalans. Vam seguir el ritme intens de la batucada amb els Diables de Vilanova del Camí, vam anar a un concert de violí i flauta travessera molt especial, els nens van reconèixer els músics!!!! (s’assemblaven molt a dues mestres que volten per l’escola)…

A l’aula de Vermells també vam penjar objectes sonors per poder experimentar tot gatejant per terra i a la taula sensorial cada dia hi trobàvem diferents instruments de percussió per picar ben fort. A plàstica vam construir un sonall fet amb una ampolleta de batut amb unes quantes castanyes dins.

Va ser una setmana plena de música. Volem agrair a tots els grups que van venir la seva aportació desinteressada.

img_0015 img_2059

Més imatges