A l’Octubre i amb l’arribada de la tardor, la festivitat tradicional de la Castanyada arriba ben carregada de bons olors i sabors.

Aquestes darreres setmanes a la Residència hem començat a decorar les aules i els menjadors amb dibuixos de castanyes, fulles de tardor, caragols i fins i tot una castanyera d’allò més tradicional.

El passat divendres un grup de 5 usuaris de la residència, van sortir a comprar castanyes i tots aquells ingredients per poder fer els panellets, dolç típic d’aquesta festivitat, per a tots els usuaris.

Aquest matí de dilluns, els usuaris de la residència, amb l’ajuda del personal, s’han posat mans a la feina per elaborar panellets de coco, d’ametlla, xocolata i pinyons. A la tarda hem aprofitat per coure’ls i per deixar-los ben guardats per a la nit de la Castanyada.

El pròxim dimecres, a la tarda, ens reunirem tots a l’exterior de la residència per fer festa i xerinola, tot cantant cançons tradicionals, fent les castanyes al foc i per poder menjar-nos els panellets que ham tanta il·lusió han fet tots plegats.

Cristóbal Simón OrtegaFisioterapeuta de la Residència, Els Prats de Rei.