Quina sorpresa que han tingut els nens de l’escola aquest inici de curs!

L’aula integral de suport, Fucsies i Verds se’n van a cal Salinas!!!

El dia 12 de setembre a ¼ de 10 del matí, tres autocars paraven a la parada de l’Avinguda Balmes. Els alumnes baixaven dels vehicles pausadament i amb certa reticència. Era una novetat completament inesperada. 

Aquell edifici els era aliè, alguns entraven bocabadats, altres amb un sentiment estrany d’alegria i neguit a la vegada. Fins i tot algú es va emocionar preguntant-se on era la seva escola, la que havia deixat al Juny!!

Els dos primers dies van ser especials, no sabien com jugar en aquell pati, el treball a l’aula era diferent malgrat tenir els mateixos jocs. Només l’alegria dels seus mestres els donava a entendre que tot allò havia de ser bo.

Amb el pas dels dies, però, els nens descobrien  tots els racons del pati, aquella enorme alzina plena d’aglans que acull sota les seves branques els jocs dels nens, l’espai del menjador, sense sorolls, que els permetia dinar amb calma. També van descobrir la llum, Cal Salinas és un espai de llum que inunda totes les estances entrant a traves dels seus grans finestrals.

Ara, ja més tranquils, de sobte se’ns obre davant nostre la possibilitat de dur a terme el projecte escolar en un marc terapèutic de per sí.

Secció d’ANSG | Cal Salinas