“Gràcies, mestre”

Així és titula la publicació d’una mare emocionada dels nostres alumnes a l’Anoia Diari, per agrair la gran tasca professional que fa el Carmelo desprès de 33 anys treballant a l’escola. Fa un reconeixement també cap a tots els docents, que com el Carmelo, estan compromesos amb els alumnes de l’escola i alhora  amb els seus familiars i amb la societat.

La publicació la podeu trobar a http://anoiadiari.cat/carta/gracies-carmelo/ i és la següent:

 

Gràcies, mestre

Estic emocionada.

Acabo de tenir una entrevista amb el que serà el professor del meu fill aquest nou curs. M’he trobat amb un professional que fa 33 anys que està en aquesta escola que em diu i el més important, que em transmet, que té la mateixa il·lusió i ganes que quan va començar; que cada any quan comença el curs està expectant i que, la nit abans s’adormirà pensant en els seus alumnes, els tant amb els que ja coneix com en els nous.

Ho vull explicar com a reconeixement cap a ell, però també cap a tots els docents, que com ell, estan compromesos amb els nostres fills i per tant amb nosaltres i la societat. En uns moments que és molt fàcil criticar per destruir, que l’escola ha rebut per tots costats, vull recordar i agrair públicament als professionals que creuen en allò que fan i que conserven la il·lusió i tenen projecte.

Gràcies Carmelo. Avui he sortit de l’escola pensant que aquest serà un gran curs.