Fa tot just 9 mesos que des de la Fundació FC Barcelona ens convidaden a participar d’un nou projecte. L’equip Fundació Barça Genuine acabava de nèixer i APINAS, com a entitat que promou el benestar de totes les persones amb diversitat funcional, no podia no ser-hi present. 3 alumnes de l’escola van ser sel•leccionats per formar part del primer equip del Barça que jugaria de manera oficial la Lliga  Santander Genuine, un projecte meravellos on participen 42 dels millors clubs de l’estat espanyol. 

Després de molts dilluns d’entrenaments, partits cada cap de setmana i altres activitats per promoure tots els valors del club, el passat diumenge dia 5 de juny, tots els somnis es van fer realitat. I és que a la ciutat esportiva de Lezama, a Bilbao, la Fundació Barça Genuine es proclamava campió de lliga del grup companyerisme.

Des d’APINAS no podriem estar més orgullosos dels nostres jugadors, Ángel Guillorme, Elisabeth Fernández- Arroyo i Marc Jiménez, de la implicació de les seves famílies i de les monitores voluntaries que els han acompanyat setmana rere setmana.

Enhorabona Campions!!!

I moltes gràcies per deixar-nos créixer al vostre costat.

Verónica Vázquez | Coordinadora de l’Esplai Àuria