Dins del marc de la celebració del 50è. aniversari d’APINAS, la Residència ha donat l’oportunitat a les famílies de participar activament en alguns dels tallers que habitualment realitzen els i les usuaris i usuàries. L’equip tècnic va ser l’encarregat de dinamitzar-los.

Al taller d’habilitació i manteniment físic les famílies van poder descobrir les dificultats que suposa saber moure’s en cadira de rodes, per a què serveixen els estiraments, mantenir l’equilibri i descobrir l’energia que suposa l’exercici físic.

Per entendre el món que ens envolta d’una manera diferent i poder apropar-se a les sensacions que experimenten les persones greument afectades, al taller d’estimulació basal van poder percebre, esbrinar i diferenciar diferents olors, descobrir l’efecte del so, sentir a la pell diferents tactes, deixar-se meravellar per les diferents llums de colors i fins i tot gaudir d’un massatge vibratori a ritme de Status Quo.

Un cop energèticament relaxats, el grup sencer va realitzar una tranquil.la caminada per Prats de Rei, activitat que serveix als usuaris i usuàries per sortir de la residència i gaudir de l’entorn històric i natural del poble.

Finalment i com a cloenda es va realitzar un berenar, espai que va servir per fer la valoració de les famílies, que van mostrar la seva satisfacció i el gust per haver participar.

 

 

Més imatges