Aquest curs, en la gala dels premis Neptú l’Escola ha estat representada tan per la secció d’esportista escolar, amb la Lorena Álvarez Pacheco i el Joan Gómez Buldó, com per la secció d’entitats, doncs al Club Handbol Igualada els van fer una menció pel seu projecte SpecialHandbol. En aquest vam ser representats per l’Ariadna Bravo Planell i el David Marin López de l’Escola i l’Imanol Pérez i l’Alba Nieto de la FAP.

Així és com ho han viscut els nostres alumnes:

El diumenge a la tarda va ser un dia molt especial per nosaltres. Ens vam sentir molt orgullosos al representar a la nostra escola en la Gala dels Premis Neptú al Teatre de l’Ateneu.

Al principi estàvem nerviosos i teníem vergonya, però després ja estàvem molt emocionats i contents, al trobar-nos amb els alumnes d’altres escoles.

Hi va haver representacions de ball i d’un cantant Igualadí. I també van passar un vídeo en el que els alumnes esportistes érem els protagonistes.

Després tots junts a l’escenari on ens van fer una foto amb la placa que ens havien donat.

Va parlar l’alcalde i per acabar pica-pica.

Va ser una tarda de diumenge diferent, especial i de la que ens sentim molt satisfets!!!

Joan i Lorena

C360_2016-03-06-18-18-06-318     C360_2016-03-06-18-07-49-006

Més imatges

 

 

Per altra banda,

El jurat dels premis va considerar mereixedor d’un reconeixement especial el Club Handbol Igualada, per la seva iniciativa inclusiva Special Handbol.

Van recollir els premis dos nois del Taller Auria, Imanol Perez i Alba Nieto i dos de l’escola Àuria, Ariadna Bravo i David Marín. El Maure Vidal, president del club de Handbol d’Igualada, va dir unes emotives paraules tot fent memòria dels 9 anys que esportistes de l’entitat, de manera voluntària, divendres rere divendres, venen a l’escola a realitzar l’entrenament d’handbol. També va ser un moment molt intens quan l’Alba, exalumna de l’escola i treballadora del Taller va fer el seu parlament sense fallar-li la veu.

Des de l’escola volem felicitar el Club d´Handbol per aquest reconeixement i agrair la tasca totalment desinteressada que fan els voluntaris del club. Volem fer extensa aquesta felicitació al president i voluntari Maure Vidal, a Gemma Cubí tossuda impulsora del projecte i Roger Calzada en representació de tots els voluntaris donat que ell permanentment ha estat al peu del canó els 9 anys de col·laboració.

premis neptú