FESTA-ANUAL-DE-LES-RESIDENCIES-D-ELS-PRATS-DE-REI_noticia_fullEl passat dia 20 de juny va tenir lloc una nova edició de la Festa que cada any, coincidint amb l’arribada de l’estiu, se celebra a les Residències APINAS d’Els Prats de Rei. Aquest acte esdevé un punt de trobada entre familiars, professionals, usuaris, i també des de fa uns anys, autoritats, ja que és tradició comptar amb la presència d’alcaldes i regidors representants de la Mancomunitat per a l’atenció dels disminuïts psíquics de l’Anoia.

 

El torn de parlaments el va iniciar el gerent d’Apinas, seguit de la directora dels serveis. L’acte va suposar també el comiat de Josep Ma. Planas, president sortint de l’entitat, que ha estat substituït en el càrrec per Enric Fillat. Ambdós van adreçar unes paraules als assistents i es va fer lliurament d’un obsequi al senyor Planas en agraïment a tots els anys de dedicació a Apinas. També van prendre la paraula els diferents alcaldes i regidors, tancant l’acte l’alcalde d’Els Prats de Rei, Francesc Duocastella.
Després dels parlaments, tothom qui ho va desitjar va poder visitar les dependències  de les 2 residències: Prats 1 i Prats 2.

 

La Festa, que un any més va ser molt participada, va comptar, a l’hora de l’aperitiu, amb l’actuació del Grup de Gralles i Tabals de Santa Margarida de Montbui.

 

festa-apinas-prats-reifesta-apinas-prats-rei