Com cada any, per aquestes dates, tothom treu les decoracions de nadal de les capses on han estat guardades els darrers mesos i aprofita per guarnir la casa.

Enguany a la residència, com a centre mediambiental acreditat, tornem a apostar per realitzar els arbres de nadal de manera sostenible i donant una segona vida a objectes quotidians.
Aquest cop, els hem realitzat aprofitant palès de fusta, tot pintats de marró i blanc i ben farcits de llums i ornaments nadalencs.

Com a novetat nadalenca, i que a tots els usuaris els ha agradat molt; els pares d’un dels nostres usuaris (P.M.V) ens ha cedit un gran Pare Noel inflable, que ens acompanya  a l’entrada de Prats I.

El passat dilluns 16, a la tarda, els usuaris de la residència van per sortit a buscar el Tió a la zona enjardinada de la residència, acompanyats per part del personal tècnic i d’atenció directe. Posteriorment el van acompanyar a l’entrada de la residència, on romandrà fins el dia 25 al matí, quan es realitzi la cagada del tió d’aquest any.

En els propers dies, diferents sortides i actes es realitzaran en torn a aquestes festivitats, que de ben segur aniran acompanyades de molts bons sentiments.

Cristóbal Simón i Ortega |Fisioterapeuta de la residència d’Els Prats de Rei