Aprofitant el bon temps  que porta la primavera, els usuaris de la Residència d’Apinas no perden l’oportunitat de realitzar diferents sortides i activitats als carrers dels municipis de la nostra comarca.

El passat dimecres un grup de diferents usuaris, arrel la invitació dels companys de l’Escola Àuria, van anar al Teatre Ateneu Igualadí, com assistents a les diferents representacions dels alumnes de l’escola.

A primera hora de la tarda, usuaris i treballadors vam sortir en direcció a la Ciutat d’Igualada per gaudir d’una tarda de teatre.

Sobre quarts de quatre de la tarda, els alumnes de secundària de l’escola Àuria van representar una petita adaptació de l’historia de “Sherlok Holmes”, tot seguit vam ser espectadors d’un altre representació adaptada de l’historia de “Robinson Crusoe”; aquest cop a càrrec dels alumes de l’espai de l’entitat.

A la sortida del teatre vam donar un passeig pels carrers de la ciutat d’Igualada i per acabar la tarda vam fer un refrigeri a la Rambla de la ciutat.

Cristóbal Simón i Ortega | Fisioterapeuta