Divendres passat, dia 13 de Desembre, les aules de Verds i Fucsies de l’escola Auria van realitzar una activitat amb els pares.

Les aules de Fucsies i Verds, ubicades a Cal Salinas, han treballat molt aquests últims dies. Un calendari d’advent anava marcant les activitats especials i els personatges que anirien passant per l’aula fins acabar el trimestre. Sant Nicolau va ser el primer d’arribar, el pessebre, l’arbre de Nadal, un ninot de neu, un patge reial, les nadales. Tota la casa s’anava omplint d’il·lusió i també de brogit i enrenou preveient el Nadal.

Les/els mestres no donaven a l’abast de tanta feina com hi havia. És per això que van demanar als pares si els podien ajudar a guarnir cal Salinas. Hi va haver força requesta i van omplir les finestres de flocs de neu retallats en paper. Abans de marxar a casa es van sentir molts sorolls al pati, una mica preocupats, tots vam sortir per veure de què es tractava. Voleu creure que enfilat dalt de l’alzina del pati hi havia el tió? Els pares van estar molt contents de veure les cares de sorpresa dels seus fills.

Montserrat Tarrats i Ribal | Tutora Aula Verds Escola Àuria