Els alumnes de TVA i de SE de l’escola van anar de colònies a Barcelona els dies 8, 9 i 10 de març. Van ser tres dies plens d’emocions i d’aventures per la capital catalana, no van parar de fer activitats i voltar per tota la ciutat.

La primera aventura de les colònies va ser anar fins a Barcelona en tren, agafar el metro tot carregats amb les motxiles i caminar fins al Carrer de Sants, el nostre destí on es trobava el nostre aparthotel. Un cop allà, vam distribuir les habitacions i cadascú es va acomodar al seu lloc. Per la tarda vam anar al cinema del centre comercial les Arenesa veure la pel·lícula “Es por tu bien”, tot menjant crispetes i bebent uns refrescs.

El segon dia, dijous pel mati, vam pujar a l’autobús turístic fins a la Sagrada Família, on molts de nosaltres ens vam quedar sorpressos al veure aquelles torres tant altes i l’edifici tant maco. A l’hora de dinar vam anar a un restaurant tots junts i vam aprofitar la tarda per visitar el Parc Güell. Desprès d’un dia amb tanta activitat, vam arribar a l’aparthotel ben cansats, vam preparar el sopar i vam anar a dormir ben d’hora.

L’ultim dia al matí va ser l’activitat que tots esperavem, visitar el Camp Nou, l’estadi del Futbol Club Barcelona, i poder entrar al museu i veure totes les copes que han guanyat, que són moltes en aquests darrers anys! Desprès d’aquesta emocionant experiència a l’estadi del Barça, vam anar a dinar al McDonald’s. Desprès tovaca tornar cap a casa, així que varem anar a buscar les motxiles per anar el metro i després pujar al tren que ens tornes cap a Igualada.

Van ser tres dies molt intenssos i  ens ho vam passar super bé!!

En aquí podeu veure un vídeo amb algunes imatges.