El dijous 26 de maig els alumnes de l’aula de Verds i de Liles van participar un any més al concert que organitza l’Ajuntament d’Igualada amb la col·laboració de l’Escola i Conservatori Municipal de Música al teatre de l’Ateneu.

Al llarg del curs, els alumnes han realitzat una sessió setmanal de música amb la mestra de l’escola Municipal de Música Adela Jorba. Ella mateixa ha ensenyat als alumnes a tocar diversos instruments com ara xilòfon, els platerets, el triangle, etc.

A part d’aprendre a interpretar instrumentalment peces musicals en grup, els alumnes també han après a seguir les indicacions de la mestra esperant i/o tocant quan ho indica, seguir el ritme de la cançó, interpretar davant de públic i  mantenir una actitud adequada en l’espai.

Els Verds i els Liles van participar de l’actuació interpretant dues peces musicades per instruments. El resultat final va ser molt gratificant perquè els alumnes van poder sortir dalt d’un escenari, ser els protagonistes i desprès d’una molt bona interpretació, rebre els forts aplaudiments del públic.

 

sona 1 sona 3