El passat dilluns 20 de març els nostres alumnes de primària van participar un curs més a la Cantata Escolar que agrupa diferents escoles d’Igualada i de Vilanova del Camí.

En aquesta ocasió, hi van participat uns 800 infants que van interpretat la Cantata “ Bruixes”, amb música de Ricard Gimeno i text de Jesús Nieto.

Aquest esdeveniment, organitzat per les regidories d’Ensenyaments Artístics i d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada amb la col·laboració de les escoles municipals d’art, música i teatre, i el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, es va realitzar al pavelló municipal de les Comes.

Els alumnes de l’escola ja feia mesos que treballaven tant la part musical com també la part plàstica. Per a ells, el treball d’aprendre la lletra no és l’únic element important, també van haver d’aprendre petites coreografies, fixar-se molt bé amb les consignes de la directora, aprendre a estar atents i en silenci, etc.

Pel que fa a la part plàstica, van fer més feina que mai. En aquesta ocasió, van dibuixar i pintar un rellotge antic de paret ben gran. També van pintar uns dibuixos d’alls i crear un mural en forma de castell de focs.

Els pares dels alumnes, al finalitzar l’actuació, van comentar que els havia agradat d’allò més. Així que, ja tenim moltes ganes de tornar a repetir l’experiència el curs vinent.