Els alumnes de l’aula de Fúcsia de l’Escola Àuria volen viatjar pel sistema solar i sentir les sensacions que això provoca.

Per començar la nostra expedició pel sistema solar, primer de tot tenim unes tasques a fer per crear el millor ambient pel viatge, engeguem la pissarra digital, tapem les finestres per enfosquir l’espai i cerquem el vídeo “El mejor documental del universo de la historia” de National Geographic que ens mostra unes imatges al·lucinants del sistema solar.

 

Un cop comença l’aventura preparem tot el material que necessitem per aquest viatge de sensacions: bossa de gel per aconseguir la sensació de fred, ventilador per sentir l’aire fresc als nostres clatells que ens impulsa a volar i un assecador de cabells que quan ens acostem a un riu de lava ens fa esborronar-nos de calor.

Ara ja ens podem cordar els cinturons i gaudir de les imatges i el so, i sobretot, relaxar-nos i sentir.

A partir de les imatges dels planetes, meteorits i estrelles i gràcies a la música relaxant de l’Enya comencem a volar. Ens transportem per l’espai.

La immensitat de l’univers ens atrapa, al voltant nostre hi han estrelles, planetes i meteorits. Imatges i sensacions  tant diferents com el fred , la calor , el vent i la foscor ens embolcallen.

Sentim l’escalfor de Mercuri i Venus que són els planetes més propers  i la rugositat de la seva superfície plena de cràters de volcans. Veiem la terra que és l’únic planeta que té vida i aigua per tot arreu i una quantitat d’ecosistemes sorprenents. A  l’arribar a Mart i Júpiter podem sentir el vent als nostres clatells i a Saturn, que el coneixem pel seu anell. Ara toca abrigar-nos, perquè ens allunyem del sol i fa un fred que pela sobretot  a Urà i Neptú.