El dimecres 5 de Març els alumnes d’ANSG hem realitzat una activitat dins del programa AIRE.

Hem anat a la basílica de Santa Maria a escoltar l’orgue, ha sigut una experiència molt sensorial. Primer de tot, hem pujat per les escales fins a arribar al pis més alt, allà hem trobat l’enorme orgue. Jonatan Carbó, l’organista, amb l’atenció de Pep Massana ens han tocat diverses peces de diferents intensitats mentre podríem notar les vibracions i els sons que ens proporcionava l’instrument.

Des del cor tot ressonava i els contrastos musicals han sorprès molt als nens, ens ha agradat molt poder gaudir d’aquesta experiència.

L’Ajuntament d’Igualada ha organitzat el programa AIRE. El programa AIRE és un recull d’activitats i recursos educatius adreçat a les escoles i instituts del municipi; es tracta de posar a l’abast dels centres educatius els múltiples recursos que podem oferir per ampliar les oportunitats d’aprenentatge dels alumnes.

Igualada com a ciutat educadora ofereix des de fa anys una programació d’activitats adreçades als centres educatius que és el resultat del treball transversal entre diferents regidories, serveis educatius, empreses i entitats del nostre entorn. Gràcies a l’esforç i a l’ interès de tots aquests agents podem oferir-vos un ventall d’activitats que tenen com a objectiu ressaltar les potencialitats que té la nostra ciutat i aconseguir una oferta que es basi en la qualitat de les propostes educatives. 

Elisabet Jiménez | Tutora de Fúcsies Escola Àuria