Amb l’arribada del mes de Desembre a la residència comencem els preparatius nadalencs.

Per celebrar aquesta festivitat a la residència preparem un seguit d’activitats  que engloben la decoració, preparatius i les pròpies celebracions dels dies més  assenyalats.

Aquest any, coincidint amb l’acreditació de l’entitat com a centre mediambiental, a la residència hem planejat realitzar tota la decoració de manera ecològica i sostenible.

El passat dia 11 de Desembre un grup de 6 usuaris acompanyats per la direcció del centre i 2 PAD’S de referència van fer una sortida al bosc de Bellprat per recollir troncs per a l’elaboració de l’arbre de nadal de Prats I. Aprofitant la sortida, van aprofitar per fer dinar a una masia de la zona “Cal Maginet“

Per a l’edifici de Prats II aquest any es realitzarà un arbre amb pots i recipients reutilitzats.

El divendres dia 14 al matí es van construir les estructures dels arbres amb els troncs i vam aprofitar per fer una petita cantada de nadales i a la tarda es van decorar aquestes estructures amb ornaments nadalencs.

El dilluns 17 els usuaris de la residència van aprofitar el matí assolellat per sortit a buscar el Tió a la zona enjardinada de la residència. A la tarda un altre grup de 8, usuaris acompanyats per part del personal tècnic i d’atenció directe, van fer una sortida a Igualada a veure l’enllumenat nadalenc i prèviament van aprofitar per fer un bon berenar al centre de la ciutat.

A les setmanes pròximes tindrem les festivitats de Nadal, Sant esteve, Cap d’Any i la nit de Reis.

Per Nadal farem cagar el Tió i posteriorment un dinar de nadal.

Per Sant Esteve farem un dinar de festa acompanyat de torrons i neules per postres.

Per la nit de Cap d’any, un bon sopar especial acompanyat de la bossa de cotilló i el repic de les 12 campanades.

I per acabar, el dia 5 de Gener, per la nit de Reis ens vindran a visitar els Reis Mags i Patges reials, lliurant els regals de nadal als usuaris de la residència.

Més imatges

Cristobal Simón Ortega | Fisioterapeuta residència Els Prats de Rei.