Si, si!! El Circ ha arribat a l’aula de Blaus. Aprofitant que l’excursió del 2n trimestre va ser al circ, la Gemma i la Lurdes ens han explicat mooooltes coses.

Sabeu que tot passa dins una carpa de color vermell i blanc? Ens ha encantat jugar amb les robes d’aquests colors. Amb elles ens hem amagat, ens hem arrossegat…i també ens hem posat dins una petita carpa molt acollidora. Uauuuu!!!

Els globus també han estat els protagonistes i tota una tarda hem jugat amb globus de colors: blaus, vermells, verds, grocs…fins i tot alguns els hem inflat!!

Els pallassos també han estat els protagonistes del nostre circ particular. Una tarda la Gemma i la Lurdes ens van dir que seria especial i quan ens diuen que és especial ens posem molt contents i contentes!! Esperàvem una sorpresa!! De sobte van aparèixer 2 pallassos amb molts colors i un nas vermell!! Ooooh!! Ens van enganxar un gomet vermell al nas. Estàvem molt guapos!! I com que els pallassos és el què més ens agrada en vam fer un de molt bonic i que ens el vam endur a casa per ensenyar al pare i a la mare. Mireu, mireu!!

I fins aquí l’espectacleeeeeee!!! Tiro-liro, tiro-liro!!!!

Gemma Segarra | Tutora de Blaus

Més imatges