Us volem presentar l’activitat d’hort que realitzen els usuaris de la residència Prats II, una activitat ben ecològica i divertida. L’activitat es realitza dos cops a la setmana en dies i horaris alterns.

El nostre hort està adaptat en alçada per a que els usuaris amb cadira de rodes puguin participar en l’activitat sense cap impediment.

Els usuaris aprenen a cuidar i fer ús del nostre hort, primer de tot planifiquen que volen cultivar, desprès van a buscar les llavors i un cop ho tenen tot preparen la terra i ho planten. Desprès cada setmana van a regar i passat els dies recullen els fruits de tot allò que han conreat.

A part de les feines pròpies de treballar l’hort, en aquesta activitat englobem les sortides a diferents horts, al parc fluvial de Vilanova del Camí (Ecovilanova) i al sindicat de pagesos d’Igualada.

Els objectius principals del taller s’enfoquen en desenvolupar habilitats i nous coneixements, fomentar actituds positives, comportaments responsables, fomentar la convivència i el treball en equip.