El passat divendres 27 de juny del 2016 s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Associació APINAS i CATALUNYA BANC, S.A. amb el pagament de 25.000€ destinats al Projecte per a la creació de llocs de treball adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Aquest projecte de creació de llocs de treball adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual és un programa destinat als alumnes de l’Escola Àuria de la sessió de Transició a la Vida Adulta (TVA). Aquesta formació té com a objectiu facilitar el desenvolupament de l’autonomia personal i la integració social de l’alumnat, podent tenir un component de formació professional quan les possibilitats de l’alumnat o permeti.

L’Escola Àuria amplia el ventall d’oportunitats en el món laboral amb la finalitat d’oferir nous aprenentatges i l’adquisició d’eines per potenciar la seva autonomia en el món del treball proporcionant als alumnes un augment d’autoestima, habilitats i possibilitat de sortides dignes laborals. Amb aquest projecte es contempla que 16 dels nostres alumnes puguin realitzar les pràctiques de formació professional per inserir-se al mon laboral. Els llocs de treball que ocuparan aquests alumnes seran 8 alumnes en un centre especial de treball, 6 alumnes en una empresa d’elaboració de plats precuinats i 2 en una empresa de jardineria.

Estem molt agraïts a CATALUNYA BANC S.A. per aquesta donació que ens permet seguir oferint un desenvolupament de l’autoestima personal i la integració social a més d’una formació professional als nostres alumnes de l’escola.

IMG_8361 IMG_8379

Veure més imatges