El passat dimarts 10 de maig l’alumne de l’escola Ivan Atienza rebia un premi com artista seleccionat en el concurs de pintura realitzat per la Fundació SETBA.

L’acte es va realitzar en una de les sales del Caixa Forum, i el premi va consistir en una visita guiada a l’exposició Impressionistes i moderns, Obres mestres de la Phillips Collection, en material de dibuix i obsequis cedits pel Futbol Club Barcelona.

En aquest concurs hi van participar 38 entitats i 600 pintures. L’Ivan va ser un dels 20 finalistes.

Així ens explica que va representar per ell aquesta experiència,

Un dia, en la classe de Turqueses, el nostre profe ens va explicar que es celebraria un concurs de dibuix i que ens semblaria de participar-hi. Teníem que fer un dibuix per presentar al concurs i tots ens vam posar per feina. Jo vaig trigar més en acabar-lo perquè experimentava amb les pintures.

Anaven passant els dies, i al final el nostre professor ens va dir que un de nosaltres havia quedat entre els finalistes, em va mirar a mi i va dir que era jo…

Em vaig emocionar molt, estava content.

I aquest dimarts, a l’anar a Barcelona  no sé qui estava més nerviós, la mare o jo.

L’acte em va agradar molt i encara que no vaig guanyar, ser un dels 20 finalistes per mi ja és molt important! Més del que m’imaginava!

IMG-20160512-WA0012 IMG-20160512-WA0002