Lamentem tenir-vos que comunicar que com a mesura EXCEPCIONAL en relació a la presencia del CORONAVIRUS ( COVID-19), hem rebut comunicat del DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ per el que ens NOTIFICA que totes les activitats lectives de l’Escola Àuria i les activitats complementaries com l’Esplai queden suspeses conjuntament amb els 39 centres escolars d’Igualada i altres poblacions de la conca d’Òdena afectat per aquesta mesura.

Des de el 12 de març de 2020 i al llarg dels propers 14 dies, és a dir fins el dia 27 de març inclòs el centre romandrà tancat per instruccions del DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ I EL DEPARTAMENT DE SALUT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. Aquesta és una mesura EXCEPCIONAL afecta a 15.412 Alumnes i 1.401 Docents, tal com indica el comunicat que adjuntem.

Us mantindrem informats de qualsevol NOVETAT que en relació aquesta situació es produeixi i restem com sempre a la vostra disposició per a qualsevol consulta, que podeu fer directament a la Direcció de l’Escola: Josep Palà Ibáñez: josep.pala@apinas.cat, tel 938043262.

Esperant poder retornar a la normalitat el més aviat possible us trametem una cordial salutació.

Aquesta mateixa mesura s’aplica als centres d’APINAS: Llar Residència, Esplai Àuria, CDIAP Igualada, CDIAP Calaf i CDIAP Masquefa.