Aquests curs tenim diverses novetats. Una d’elles són les Pissarres Digitals, una nova eina educativa que motiva els alumnes i fomenta la participació de tots en la realització de les activitats. S’han instal·lat en diferents aules de primària, secundària i TVA.

Els alumnes de les aules SA i SB així ho relaten:

Des de l’escola iniciem el curs amb una molt bona notícia que volem compartir amb tots i totes.

Hem començat el curs amb una grata sorpresa i és que a dues aules de l’escola tenim una Pissarra Digital Interactiva (PDI).

Tant els alumnes com els mestres estem encantats amb aquesta nova eina d’ensenyament i aprenentatge.

De moment en tenim dues i a poc a poc anirem tenint-ne més. Per aquest motiu, ja des d’un principi, alguns alumnes que encara no en tenen han volgut esbrinar de primera mà què és això de la pissarra digital i com funciona. Els alumnes de l’aula SB van anar a l’aula SA per experimentar i entendre millor què és això de la PDI.

Ens ho vam passar bomba descobrint els petits secrets que amaga i aquelles oportunitats que ofereix a petits i grans. Amb elles anirem adquirint nous coneixements d’una manera vivencial, engrescadora i, sobretot, fent partícips als propis alumnes d’allò que a poc a poc van aprenent.

Finalment, tots els alumnes de la secció de secundaria ens vam reunir i amb l’ajuda de la nova eina vam explicar en que consistirà aquest any “el projecte compartit” i quins grups d’alumnes farem per portar-ho a terme cada dimarts a la tarda.

Benvingudes siguin i BON CURS ESCOLAR A TOTHOM!!!!

Aules SA i SB.

També cal esmentar que s’han modificat els noms de les aules de primària i secundària, enlloc dels colors es fan servir les sigles de l’etapa educativa acompanyada d’una lletra, com per exemple l’antiga aula dels blancs ara s’anomena SA (secundària A).

Finalment, l’últim gran canvi el  trobem a la secció infantil amb una aula de vuit nens. Aquesta és l’aula dels grocs.

Amb aquestes últimes novetats donem per iniciat el nou curs 2016-2017.

Bon curs a tots, pares, mares, alumnes i mestres!!!

 

img_20160913_153611  img_20160913_160116